Luxemburg acollirà dissabte 22 d’octubre la IX Eurovision Gala Night

Catorze participants lluitaran per la victòria en la novena edició de l’Eurovision Gala Night, que es farà el pròxim dissabte dia 22 al Conservatoire de Musique de la Ville de Luxembourg. El concurs, que organitza Ogae Luxemburg, comptarà amb les actuacions especials de Dana International, Conchita Wurst i Verka Serduchka. El fons recaptat serà donant íntegrament a l’associació ELA International, que treballa en l’àmbit de les leucodistròfies. Aquest cop, en la gala estaran representats 14 països, entre els quals no hi ha ni Andorra ni Espanya, però sí que hi haurà França, Itàlia, el Regne Unit, Rússia, Suècia, Noruega i Luxemburg, com a amfitrió del certamen, entre d’altres. Els participants varen ser escollits en un càsting que es va fer el passat mes de any i al qual es varen presentar més de 140 aspirants. Es tracta de cantants amateurs i de fans d’un total de 10 nacionalitats diferents tot i que residents, en la seva majoria, al Gran Ducat. En el transcurs de la gala cantaran temes que algun cop han participat al Festival d’Eurovisió. Entre ells, per exemple, 3 cançons guanyadores; l'”Euphoria“, que representarà Suècia de la mà de Kelly Decker, ‘Molitva‘, que cantarà Daria Sokova representant Sèrbia, i ‘Si la vie est cadeau‘, que interpretarà Maryse de Donato en nom de Luxemburg. També hi haurà algun tema que ha pres part al Festival de 2016, com ‘If love was a crime’ i ‘If I were sorry‘, que aquest cop representarà Noruega amb la veu d’Adriano Lopes. Els guanyadors els decidiran entre el vot del públic present a la gala i el d’un jurat internacional de 16 membres. Els tiquets ja s’han posat a la venda a través de la pàgina web del certamen, http://www.galanight.net . S’han fet 3 tarifes diferents en funció de l’edat dels espectadors; les entrades més barates per als nens i per als joves costaran 15€. Les més barates per als adults, 46,45E. El show el presentaran Mireille Meyer, de l’emissora luxemburguesa Eldoradio, i Eric Lehmann, president d’Ogae Luxemburg. Tot just després del Concurs, hi haurà una after-party al bar-restaurant lounge Jakob’s House.

(Foto: Luxemburger Wort)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »