Ruth Lorenzo tractarà de batre demà el rècord Guinness de concerts en un dia

Vuit concerts en 8 ciutats diferents i en un marge de 12 hores. Aquest és el repte principal; el més important, però, és recaptar fons per a la lluita contra el càncer de mama. Amb aquest objectiu, Ruth Lorenzo intentarà batre demà el record Guinness de concerts fets en un mateix dia, començant a les 10 del matí a Múrcia i acabant a les 10 de la nit a Madrid. El repte de l’artista s’emmarca en el programa “Por ellas” de l’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC) i Cadena 100, que ha comptat ja amb la col·laboració de l’artista murciana interpretant ‘Voces‘, himne oficial de la campanya. Des del seu llançament, el nou tema de Lorenzo ha escalat fins al número 1 en la llista de vendes en diferents plataformes digitals. Els diners recaptats en la seva venda i en la de les entrades dels 8 concerts de demà seran donats per la cantant a l’AECC. L’agenda de concerts preveu la participació de l’artista a Hellín, com a segona parada després de Múrcia; Albacete, Villarrobledo, Manzanares, Consuegra i finalment Toledo abans d’arribar a la capital d’Espanya, on l’esperarà un jutge oficial del Guinness per aixecar acta i certificar si l’artista haurà aconseguit el rècord o no. Les entrades per a cadascun dels concerts de l’artista estan disponibles a través del web ticketea. Dissabte 22, el canal Divinity oferirà un especial sobre l’aventura solidària de la murciana, que coincideix amb el Dia Internacional de la lluita contra el càncer de mama. Dissabte mateix, Lorenzo interpretarà ‘Voces‘ en el concert solidari que Cadena 100 ha organitzat per col·laborar en la lluita contra el càncer i que es farà al Barclaycard Center de Madrid, en què també hi participaran, entre d’altres, Sergio Dalma, Carlos Baute, Manuel Carrasco i Rosana.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »