Ruth Lorenzo bat el rècord Guinness de concerts en un dia

Se’n va sortir! Ruth Lorenzo va batre anit el rècord Guinness de concerts en un sol dia. L’artista, que va tirar endavant la iniciativa per recaptar fons per a la lluita contra el càncer, va fer un total de 8 concerts entre les 10 del matí i la mitjanit. La jornada va començar a la seu que l’Asociación Española Contra el Cáncer té a Múrcia i va finalitzar als volts de la mitjanit a Madrid, on, tot i la pluja, va convidar a pujar a l’escenari diverses dones que han superat la malaltia per interpretar junt a ella el tema ‘Voces‘. La cançó, himne de la campanya ‘Por ellas‘, ha estat composada per l’artista murciana i es manté en el número 1 a la plataforma digital iTunes des del passat 14 d’octubre, dia en què es va posar a la venda. Precisament ahir, Dia Mundial del Càncer de Mama, se’n varen vendre 1029 còpies de la cançó. Ruth Lorenzo, que va fer el trajecte entre Múrcia i Madrid en una furgoneta rosa, serà protagonista d’un especial que el canal Divinity emetrà sobre aquesta gira express el pròxim dissabte dia 22 d’octubre a partir de les 19.40h.

(Foto: @RuthLorenzo)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »