Eurovisió confirma 43 països a Kiev, inclosa Austràlia

Kiev’17 igualarà el rècord de participació en un Festival d’Eurovisió, que es va fixar a Düsseldorf ara fa 5 anys. Eurovisió ha confirmat aquest mateix matí que a Ucraïna hi haurà 43 països, inclosos Austràlia, que prendrà part en el show per tercer any consecutiu; Portugal i Romania, que retornen després d’un any d’absència. La xarxa europea també ha recordat que Dinamarca i Àustria commemoraran a Kiev el seixantè aniversari del seu debut al Festival. D’aquesta manera, i si no hi ha sorpreses de darrera hora com quan al 2015 es va anunciar la incorporació dels australians, enguany no hi haurà cap país asiàtic o americà en el Concurs. La Unió Europea de Radiodifusió va modificar aquest estiu la norma sobre qui pot participar al Festival, afegint-hi que també poden formar part de la gran família musical els membres associats de l’UER, la qual cosa obria les portes a països com ara el Canadà, la Xina o Kazakhstan.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »