Desvetllats ja 5 temes candidats a representar Espanya a Kiev

Ja s’han fet públics 5 dels temes que s’han lliurat a TVE per intentar representar Espanya al Festival d’Eurovisió 2017. Si divendres l’Eurobloc publicava una entrevista en exclusiva amb Frank Rojo, que tot just acabava de presentar ‘¡Olé tú!‘, a dir d’avui, ja són 5 els temes que els fans poden escoltar integrament a través de les xarxes socials. Un d’ells és el ‘Fuera lo malo‘, segon single del saragossà Alejandro Ibázar; tema composat per ell mateix. Per la seva banda, el burgalès Brian Left competirà amb ‘Fluorescent‘, una cançó interpretada íntegrament en anglès, mentre que Jesús Vergara, artista d’Albacete que va iniciar la seva trajectòria al 2012, ha enviat el tema ‘No quiero‘. Prèviament, ja s’havia donat a conèixer una de les dues candidatures de María Villalón, titulada ‘Dirige al viento‘. De moment, es desconeix el títol del segon terma que l’artista enviarà a TVE. Brequette ha fet arribar 3 cançons que surten de la factoria Barei/Rubén Villanueva; temes que combinaran l’espanyol i l’anglès. No se n’ha fet públic cap d’ells, per ara. També ha enviat cançó Ektor Pan; l’artista de Valladolid ha presentat ‘Perfect storm‘. El gallec Martín Maez concursarà amb ‘Ahora’. La madrilenya Angelica Leyva, semifinalista de la primera edició espanyola del talent show ‘La Voz’, ha enviat ‘Te equivocaste de mujer‘, mentre que la canària Nalaya Brown ha presentat el tema ‘Carousel‘. L’artista va participar l’any passat a ‘La Voz’ i és una de les veus més cotitzades de l’electro house espanyol del moment. Per la seva banda, Mikan concursarà amb ‘Cosa de dos‘ i el madrileny Pablo San Andrés amb ‘Pride‘, una cançó composada per ell mateix i produïda per Rubén Villanueva. El Regreso de la Década, que integren exconcursants d'”Operación Triunfo” competiran amb ‘Tú te lo pierdes‘. També enviaran cançó el murcià Lem Baquero i el ballarí castellonenc Nito Solsona, que va acompanyar Lucía Pérez al Festival de 2011 a Düsseldorf.

(Foto: web Alejandro Ibázar)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »