Ruth Lorenzo es descarta per a Kiev 2017

Ruth Lorenzo no lluitarà per representar Espanya al Festival d’Eurovisió de 2017. L’artista ha fet públic a través de les xarxes socials que ara toca preparar el seu nou treball discogràfic i centrar-se en la gira de ‘Voces‘, que comença precisament avui a Joy Eslava de Madrid i que la durà demà dissabte a la Sala Barts de Barcelona. En una entrevista concedida a ‘Teleaudiencias‘, la murciana ha dit que “TVE por comptar amb mi sempre que vulgui“, però que ara és el moment de donar pas a algun cantant jove i que estigui iniciant la seva carrera artística. Lorenzo ha afegit que li agradaria que, en nom d’Espanya, l’any que ve cantés a Kiev un home, tot i que en altres fòrums, l’artista ha assegurat que Brequette podria fer molt bon paper en el Concurs. Ruth Lorenzo farà demà a Barcelona la segona parada de la seva gira. El concert a Barts començarà a les 21.30h; encara queden entrades disponibles a partir de 52,10€. Posteriorment, la representant espanyola de 2014 actuarà a Sevilla (dilluns 5 de desembre), València (dia 9) i Múrcia (17 de desembre).

Mentrestant, TVE ha rebut ja 135 cançons que intenten representar Espanya a Kiev. Segons ha fet públic l’Ens estatal, la majoria, el 38%, són temes pop. Un 10% són electro-pop i un 7%, balades. S’han rebut bachatas, temes reggae, heavy metal i fins i tot, una poesia parlada. El 53% d’aspirants són homes i el 47%, dones.

(Foto: El Periódico)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »