Publicats nous temes participants de l’Eurocasting de TVE

A poc a poc es van coneixent més temes candidats a representar Espanya al pròxim Festival d’Eurovisió. La terrassenca Ivet Vidal ha presentat el tema ‘Do you want me‘, cantat íntegrament en anglès. Amant de la música negra, el soul i l’R&B, l’artista va participar al talent show ‘La Voz‘ l’any 2013, on va formar part de l’equip de Rosario Flores. Actualment prepara el seu primer treball discogràfic.

El català Eric Oloz també participarà a l’Eurocasting. L’artista destaca pels covers de diversos temes del Festival. El seu medley d’Eurovisió 2016 acumula ja gairebé 60.000 visites a Youtube. El duo madrileny Leblond ha presentat el seu tema ‘Devuélveme mi vida’, amb que participaran a l’Eurocasting 2016. La cançó és fidel a l’estil del duo; electropop amb sabor a dècada dels 80. Leblond, que participaren al darrer ‘Got talent’ de Telecinco amb repertori de Mecano, està format per Richard Maltés i Javier Descongelado. Tenen ja 5 discos al mercat. La seva discografia està clarament inspirada en bandes mítiques del pop espanyol com ara Fangoria o els catalans OBK.

Ektor Pan, que hauria pogut representar Suïssa enguany a Estocolm amb el tema ‘Love in return‘, ho prova ara a Espanya amb la cançó pop ‘Perfect storm‘. Nascut a Valladolid fa 28 anys, va saltar a la fama amb ‘Chasing stars‘, tema que va arribar als primers llocs de la llista de vendes dels Estats Units i que va acabar sent l’himne de l’orgull gai de 2014. Arran d’aquell boom, al 2012, l’artista va començar a tenir èxit a Llatinoamèrica i, a partir d’allà, a nombrosos països europeu.

El murcià Lem Baquero, de 24 anys, va presentar ahir diumenge ‘Hard to love you‘, una cançó pop/reggae cantada gairebé de manera íntegra en anglès. És el primer tema de l’artista.

Ángel Ruiz ha presentat ‘Sólo tú‘, un tema mig en anglès mig en castellà. L’artista, que acaba d’estrenar la seva pàgina oficial a Facebook, ha comptat amb la col·laboració de Jesús Mondéjar en la producció del tema, i amb les veus d’Isa Costa i Alejandro Rodríguez en els cors.

També es pot escoltar, tot i que un petit tast d’un minut, el “Daddy’s little girl” del canari Nicky Triphook. L’artista, de 30 anys i afincat a Madrid, va participar al 2012 a ‘La Voz‘. La seva proposta inclou l’anglès com a tema principal.

El Regreso de la Década concursa amb “Todo te lo di“, un tema composat per Félix Pizarro i Javier León. El quartet l’integren Cristina Conde (germana d’Anabel Conde), José Zapata, excomponent de La Década Prodigiosa; Rosy Jiménez, que ha participat en nombrosos musicals, i l’extriunfito Daniel Zueras, darrera incorporació de la banda. El grup és conegut pels seus covers de temes populars de la música espanyols de les darreres dècades.

El gallec Asier Vilar, de 31 anys, competeix amb un tema llatí; “Dame tu veneno“, una cançó composada per David Villar i Roberto López.

La proposta de David Cid és ‘Dance‘, una cançó que inclou l’espanyol i l’anglès i una barreja de pop i, tal com diu el títol, una tornada dance.

Víctor Pacheco ho provarà amb ‘Soñador‘, una altra barreja d’anglès i espanyol. De moment, tan sols se’n coneix la versió acústica.

Disponible de moment un teaser de ‘Pride‘, la proposta del madrileny Pablo San Andrés, de 34 anys. Es tracta d’una canço pensada especialment per al Festival d’Eurovisió i ha comptat amb la producció de Rubén Villanueva.

OceaniK (José Fuentes) i Roch han col·laborat en el projecte d’Eurocasting amb ‘Sin alas‘; una altra proposta dance i bilíngüe espanyol/anglès.

També hi ha disponible un avanç de 20 segons del tema ‘Lights‘ d’Álex Nogueira, que inicià la seva carrera en solitari al 2014, després d’haver publicat 4 albums a duo amb Kapchula. A l’octubre de l’any passat va publicar el seu primer single en solitari, ‘Unbroken‘, editat per la seva pròpia companyia, Beira Sounds.

Ennis Bleu concursa amb ‘Love me blind‘, un tema dance interpretat en anglès al cent per cent.

De moment, encara no s’han publicat els temes d’Ainhoa, guanyadora de la segona edició d’Operación Triunfo, l'”Ahora” de Martín Maez, el ‘Te equivocaste de mujer‘ d’Angélica Leyva, el ‘Carousel‘ de la canària Nalaya, ni el ‘Cosa de dos‘ de Mikan. El madrileny Blex també ha fet públic avui que es presenta amb la cançó ‘Here and now‘, produïda pel barceloní Danny Oton. També hem sabut aquest vespre que el madrileny Maik Rodríguez enregistrarà dimecres la cançó amb què participarà a l’Eurocasting, de la quan encara no n’ha dit el títol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »