Kiev’17: Bèlgica tria Blanche i Macedònia escull Jana Burceska

ellie-delvaux2Blanche i Jana Burceska representaran Bèlgica i Macedònia respectivament al Festival d’Eurovisió 2017. La tria ha estat interna en ambdós casos. Blanche és el nom artístic d’Ellie Delvaux, amb què es va donar a conèixer després de la seva participació en la darrera edició del talent show The Voice d’enguany. L’artista va quedar eliminada del programa un parell de setmanes abans de la final. En el transcurs de la seva participació, Blanche va interpretar Adele, Beyoncé i temes de Radiohead. En el seu canal de Youtube, l’artista ha penjat nombrosos covers, cosa que fa que imprevisible saber quin serà el gènere de la cançó que defensarà a Kiev. Segons s’ha fet públic aquest mateix vespre, la cantant treballarà el seu tema amb Pierre Dumoulin, membre de la banda Roscoe.

jana-burceskaTampoc no se sap encara quin tema és el que cantarà la macedònia Jana Burceska el pròxim mes de maig a Ucraïna. L’artista ha interpretat des de rock a folk, raó per la qual també és una incògnita amb quin tipus de ritme es presentarà a Kiev. Burceska va saltar a la fala al 2010, després de participar a l’edició local del talent show Idol, on va finalitzar en cinquena posició. Va ser, però, la millor dona classificada en aquella edició, la primera que s’emetia al seu país. Des d’aleshores, Jana Burceska ha participat al prestigiós Skopje Festival.

(Fotos Ellie Delvaux: RTBF. Foto Jana Burceska: Eurovoix)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »