Carmel, Rubén & Rubén, Antonio Tomás i Lorena Jamco presenten candidatura

Quatre cançons més per a l’Eurocasting de TVE. Carmel ha enviat una proposta cantada íntegrament en anglès; ‘Waiting for a better end‘. El tema, que ha estat penjat a la xarxa aquesta mateixa tarda, necessitarà una nova versió per adaptar-se als 3 minuts que es requereixen per poder concursar a Eurovisió.

El duo format per Rubén Valencia i Rubén Labio (Rubén y Rubén) han penjat també la seva proposta, titulada ‘¡Ojú qué arte!‘, una cançó 100% espanyola del grup, que va començar a cantar ara fa un parell d’anys.

Finalment, Lorena Jamco i Antonio Tomás han penjat un avanç de la seva cançó, també en espanyol, ‘Camino al cielo‘. Antonio Tomás va participar a l’edició de 2015 del programa La Voz, formant part de l’equip d’Antonio Orozco. Jamco, madrilenya de 30 anys, ha participat en diversos musicals, com ara ‘Chicago‘ i ‘Cats‘ i ja té un disc al mercat.

Però Tomás, nascut a Las Mesas (Cuenca) també participarà de manera individual, en aquest cas amb el tema ‘Hoy brilla el sol‘.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »