Eurovisió, present a la gala especial del 60è aniversari de TVE, que s’enregistra avui

El Festival d’Eurovisió i l’Eurojúnior estaran presents a la gala especial “60 años juntos“, amb què TVE commemorarà les seves primeres 6 dècades de vida. El programa, que s’enregistra avui i que s’emetrà aquest Nadal, comptarà amb la presència d’artistes com Barei, Ruth Lorenzo, Daniel Diges i David Civera, a més d’alguns dels candidats espanyols que es varen quedar a les portes del Festival d’enguany; Salva Beltrán, Maverick i Brequette. També es farà un repàs al pas d’Espanya per l’Eurojúnior, amb la presència de María Isabel, vencedora en l’edició de 2004; Dani Fernández, representant espanyol al 2004 i exmembre de la boyband Auryn, i Mirela, candidata a l’Eurojúnior de 2004 i a Eurovisió de 2007. El talent show Operación Triunfo també tindrà el seu propi espai, en la gala, amb la presència de Geno, Mireia, Javián i Àlex Casademunt.

El show, que serà presentat per Raffaela Carrà, combinarà música i humor. Marta Sánchez i Mónica Naranjo interpretaran versions simfòniques de temes emblemàtics del pop espanyol de la mà de l’Orquesta y Coros de RTVE. També hi haurà actuacions d’altres artistes, com ara Lucrecia, Diana Navarro i India Martínez, entre d’altres. L’humor vindrà amb Carlos Latre, Santiago Segura i Pepe Viyuela. En la producció del programa hi treballaran més de 250 professionals de TVE, entre els quals hi ha els serveis de Documentació i Arxiu de l’Ens, que aportarà imatges històriques de les emissions de TVE d’aquests 60 anys de vida. la commemoració de l’aniversari es completa amb l’emissió en streaming, fins al pròxim 31 de desembre, de programes emblemàtics de la Casa i amb l’edició d’un segell commemoratiu de l’efemèride.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »