Demy representarà Grècia a Kiev amb un tema que triarà el televot

S’han acabat els rumors; Demy representarà Grècia al Festival d’Eurovisió 2017. L’artista, que segons alsguns webs especialitzats estava en l’òrbita de l’ERT per viatjar a Ucraïna, ha estat confirmada aquesta tarda per la televisió grega com a la seva representant a Kiev. Hi haurà un programa especial on el públic triarà amb quina cançó participarà a Eurovisió. Els tres temes, tots ells en anglès, els ha escrit Dimitris Kontopoulos, un dels compositors de pop més famosos de Grècia, actualment. Kontopoulos ha treballat amb Helena Paparizou, Sakis Rouvas, Anna Vissi, Michalis Hatzigiannis i Despina Vandi, entre d’altres, i va produir el ‘Shady Lady‘ amb què Ani Lorak va participar al Festival de 2008. L’any següent, va composar el ‘This is our night‘ de Rouvas; al 2013 va escriure el tema de Farid Mammadov ‘Hold me‘, amb què Azerbaidjan va aconseguir el segon lloc del Festival. Al 2014, va ser un dels autors de la cançó ‘Shine‘ que varen defensar les germanes russes Tolmachevy. L’ERT també ha anunciat que Fokas Evangelinos farà la direcció escènica de Demy a Kiev. Evangelinos ja es va fer càrrec de la posada en escena de Sergey Lazarev l’any passat a Estocolm. Demy, que va debutar dalt dels escenaris al 2011, ja ha publicat un parell d’albums d’estudi i ha aconseguit nombrosos guardons, com ara el de millor artista debutant, a Grècia, el 2012. Un parell d’anys més tard, el seu tema ‘The Sun‘ guanyava el premi a la millor cançó. El seu clip també va ser escollit com el millor de 2014.

(Foto: Fanpop)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »