Kiev presenta logo i el seu lema; ‘Celebrate Diversity’

story_imageCelebrate Diversity‘; és el lema del Festival d’Eurovisió 2017, que ha estat presentat aquest matí junt al logo d’aquesta edició. El seu disseny, fet per les agències Republique i Banda, està inspirat en els collars tradicionals d’Ucraïna, coneguts amb el nom de ‘namysto‘. Lema i logo guarden coherència entre sí amb la intenció de destacar la unitat feta des de les diferències individuals. Els ‘namysto‘, que també són un amulet, estan fets amb nombroses peces de diferents dissenys; en base a aquesta idea, els creatius han dissenyat una banda amb colors vius sobre un fons blau. Segons ha explicat Jan Ola Sand, supervisor executiu del Festival d’Eurovisió, cadascuna d’aquestes peces simbolitza la bellesa i la salut. La productora executiva de Kiev’17, Victoria Romanova, ha remarcat que la idea del ‘namysto‘ reflecteix la diversitat de la societat ucraïnesa. El lema ‘Celebrate Diversity‘, segons Jan Ola Sand, és una continuació del ‘Come together‘ d’Estocolm’16. Demà a partir de les 11.00h del matí, es farà a la Sala de les Columnes de l’Ajuntament de Kiev el sorteig que distribuirà els 37 semifinalistes d’enguany en les gales de dimarts o de dijous. L’alcaldessa d’Estocolm. Eva-Louise Erlandsson, farà el traspàs de la bandera d’Eurovisió al seu homòleg de la capital ucraïnesa, Vitaly Klitschko.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »