Espanya votarà a la primera semi, on hi haurà Suècia, Grècia, Armènia i Austràlia

Els telespectadors espanyols votaran en la primera semifinal de Kiev’17, que promet ser força potent si es té en consideració el currículum eurovisiu d’alguns dels seus participants. Aquest natí s’ha fet a la capital ucraïnesa el sorteig on s’han distribuïr 37 països entre les gales de dimarts 9 i dijous 11 de maig. Així, en la primera semi han quedat enquadrats Montenegro, Finlàndia, Geòrgia, Portugal, Bèlgica, Suècia, Albània, Azerbaidjan i Austràlia, que actuaran en la primera meitat de la gala. En la segona meitat, en un ordre que encara s’ha de determinar, hi haurà Xipre, Eslovènia, Armènia, Moldàvia, Txèquia, Letònia, Islàndia, Grècia i Polònia. A més d’Espanya, també votaran a la primera semi Itàlia i el Regne Unit.

Stage1A la segona semi, votaran França, Alemanya i Ucraïna. En ella hi participaran Macedònia, Malta, Holanda, Sèrbia, Dinamarca, Rússia, Romania, Hongria, Àustria i Irlanda, que actuaran en la primera meitat del show. En la segona ho faran Suïssa, Estònia, Israel, Bulgària, San Marino, Lituània, Croàcia, Noruega i Bielorússia. En l’acte s’ha fet el traspàs de la bandera d’Eurovisió a l’alcalde de Kiev, Vitaly Klitschlo, mentre Jamala ha remarcar la importància del Festival per al seu país en els moments que Ucraïna ha necessitat mostrar-se al món. També avui, just abans del sorteig, s’ha presentat el disseny de l’escenari d’Eurovisió 2017, creat per Florian Wieder. Té forma de petjada i simbolitza Ucraïna just al centre de l’Europa musical.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »