The Common Linnets, als primers llocs de l’iTunes

The Common Linnets, de moment, ven més que Conchita
Tres dies després del Festival, el Calm after the storm dels holandesos The Common Linnets ha entrat a la llista de l’iTunes com a una de les cançons més venudes dels darrers dies. Actualment és el setè single més venut. La seva versió radiofònica ocupà el lloc 36. Per la seva banda, el tema guanyador d’enguany, el Rise like a Phoenix de Conchita Wurst, ocupa l’onzè lloc de la llista mentre que el Dancing in the rain de Ruth Lorenzo és vint-i-cinquè. La sueca Sanna Nielsen també ha entrat a la llista, però força més a baix; el seu Undo és al lloc 55. En el lloc 63 hi ha el Cliché love song de Basim. El Hunter of stars del suís Sebalter és en la posició 79 en número de descàrregues. El Not alone d’Aram MP3, que havia sonat com a gran favorit d’aquest any, és el 109. En el rànquing d’àlbums, el dels holandesos, titulat igual que el nom del grup, és el vuitè de la llista. En el lloc 28 hi ha el disc amb tots els temes que aquest any han participat en la 59ª edició del Festival.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »