Àustria proposa les primeres dates per al Festival de 2015

La delegació austríaca ha proposat avui com a primeres dates a discutir amb la UER per celebrar Eurovisió 2015 els dies 12, 14 i 16 de maig. Igualment, han avançat que Viena i Salzburg s’oferiran com a candidates per acollir el Festival del proper any. Res decidit, encara. El productor executiu del Concurs, Jan Ola Sand, té previst visitar Viena properament, on discutirà amb els responsables de la televisió pública (ORF) i les autoritats austríaques els primers detalls del que haurà de ser la 60ª edició del Festival. La guanyadora de dissabte, Conchita Wurst, ja va avançar en la roda de premsa posterior a la seva victòria que no tornarà a competir a Eurovisió, però va deixar clar que li agradaria formar part d’alguna manera del show que muntarà l’any que ve el seu país, probablement com a presentadora del Concurs.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »