Salvador Sobral guanya el Festival da Canção

ptPORTUGAL

Salvador Sobral, ‘Amar pelos dois

Autora. Luísa Sobral

Amar pelos dois‘; és el tema guanyador, anit a Lisboa, de la 51ª edició del Festival da Canção. Salvador Sobral va quedar primer de la gala després de ser el favorit dels jurats regionals i el segon més votat pels telespectadors de la RTP, que tenien les línies telefòniques obertes des del començament de la setmana passada. En total, l’artista va sumar 22 punts, deixant en segona posició Viva la Vida amb 18 (6 dels jurats i 12 del televot) i Jorge Benvinda, en el tercer (10 dels jurats i 6 del televot) Sobral, que encara s’està recuperant d’una operació a què va ser sotmès el passat 22 de febrer, competirà a Kiev amb una balada composada per la seva pròpia germana, Luísa Sobral; graduada a Berklee College of Music de Boston. L’autora del tema s’ha negat des d’un primer moment a traduir a l’anglès ni una sola paraula de la seva cançó, declarant a la Premsa portuguesa que “la poesia no es tradueix“. Salvador Sobral, per la seva banda, ha sortit al pas de les crítiques al tema vencedor anit al Coliseu dos Recreios de la capital portuguesa, perquè no és massa eurovisiu, assegurant que l’únic que vol fer a Kiev és “transmetre sentiments” a tots aquells que l’escoltin. Sobral va publicar el seu primer treball discogràfic l’any passat, que inclou temes escrits per ell mateix i en col·laboració amb el músic veneçolà Leonardo Aldrey.

(Foto: Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »