Eurovisió ofereix Samoylova la possibilitat de participar al Festival actuant des de Rússia via satèl·lit

Yulia Samoylova podria participar al Festival d’Eurovisió 2017 fent una actuació, fora d’Ucraïna, que seria retransmesa en directe via satel·lit quan li arribés el torn a Rússia, en la segona semifinal del certamen. És la solució que ha proposat la Unió Europea de Radiodifusió (UER) per intentar salvar la participació russa el pròxim mes de maig. En cas que l’artista es classifiqués per a la gran Final del 13 de maig, Kiev tornaria a connectar amb el senyal de la televisió russa per oferir la seva actuació en directe. Seria el primer cop en la història del Festival que un artista entrés en concurs actuant fora del pavelló on s’està duent a terme el programa. Segons un comunicat oficial de l’UER de fa escassament una hora, el supervisor executiu del Festival, Jan Ola Sand, continua mantenint el diàleg amb les autoritats ucraïneses “per tenir tots els artistes presents per actuar a la ciutat organitzadora, Kiev“, que és l’opció preferida per l’organització. L’EBU, segons el cap del Grup de Referència del Festival, Frank-Dieter Freiling, manté l’esperança que Kiev decideixi no aplicar finalment la prohibició d’entrar en territori ucraïnès a Yulia Samoylova, “en consonància amb l’eslogan del Festival, “Celebrate Diversity”‘

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »