El Govern d’Ucraïna rebutja retransmetre l’actuació de Samoylova

Ucraïna no accepta la proposta d’Eurovisió de retransmetre via satèl·lit des de Rússia l’actuació de Yulia Samoylova. Ho ha dit aquesta mateixa tarda via Twitter el vicepresident del Govern d’aquell país, Vyacheslav Kyrylenko. Segons l’alt càrrec ucraïnès, retransmetre l’actuació d’una persona non grata contravé les lleis del país. Per a Kyrylenko, que ha acusat la Unió Europea de Radiodifusió de polititzar el Festival amb aquesta proposta, tan sols hi ha una solució al problema: que Rússia canviï d’artista. De moment, encara no hi ha hagut reacció oficial de l’UER ni tampoc de la delegació russa al respecte. La setmana passada va finalitzar el període en què els països participants a Kiev’17 podien canviar cançó i artistes prèviament escollits.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »