Rússia rebutja l’oferiment i diu que l’EBU hauria de ser capaç d’organitzar el Festival d’acord amb les seves pròpies normes

El primer canal de la televisió russa ha rebutjat l'”estrany” oferiment d’Eurovisió de permetre que Yulia Saloylova participi al Festival cantant a Moscou, si vol, quan sigui el seu torn i que la seva actuació sigui retransmesa en directe via satèl·lit. Segons el canal públic rus, la proposta “va contra el significat més essencial” del certamen. La cadena afegeix en la seva declaració que ha seguit totes les normes establertes per Eurovisió en la tria de la seva representant a Kiev i que és ella, Yulia Samoylova, l’artista triada. Recorda la televisió russa que la intèrpret no ha estat en cap moment rebutjada per la Unió Europea de Radiodifusió. És més, en un gir dialèctic, acaba carregant tintes contra Ucraïna assegurant que les normes del Concurs estableixen que el país organitzador “ha de donar a tots els participants l’oportunitat d’obtenir un visat d’entrada vàlid per a tot el període del Festival. Per això, vetar l’entrada de Yulia Samoylova al territori d’Ucraïna viola les normes del certamen“. Més encara; el primer canal rus diu que Eurovisió “no hauria d’inventar-se noves normes per a la participant russa de 2017 i hauria de ser capaç d’organitzar la competició d’acord amb les seves pròpies normes“.

(Foto: TASS)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »