Riga inaugura demà la temporada de PreParties eurovisives

Cinc països participaran demà en l’Eurovision Riga Preparty 2017, que es farà a partir de les 20.00h a la sala de concerts Crystal Club. A part dels Triana Park, que seran els amfitrions de la festa, també prendran part en el concert els representants de Noruega (JOWST & Aleksander Walmann), Txèquia (Martina Bárta), Polònia (Kasia Moś) i Bielorússia (Naviband) La festa també comptarà amb la participació de Justs Sirmais, representant de Letònia l’any passat a Estocolm, i de Ruslana, que al 2004 va donar a Ucraïna la seva primera victòria al Festival. El show serà presentat per Roberto Meloni, artista d’origen italià que va representar Letònia els anys 2007, com a membre de Bonaparti.lv, i un any més tard, formant part de la banda Pirates of the Sea. La pròxima setmana tidrà lloc a Londres la segona de les sis parties eurovisives que existeixen actualment. La capital britànica celebrarà la seva festa diumenge 2 d’abril al Café de París amb la participació de 21 països, entre els quals ho haurà tots els Big Five. Els britànics han convidat, també, tres guanyadores del Festival: Linda Martin, Conchita Wurst i Ruslana. Posteriorment arribaran l’Israel Calling (5 d’abril), on hi haurà set països, l’Eurovision in Concert d’Amsterdam amb 30 (dia 8 d’abril), l’Eurovision Spain PreParty (el 15 d’abril a la sala La Rivera de Madrid, amb 9 participants confirmats, de moment) i el concert de Moscu, el 21 d’abril al Vegas City Hall de la capital russa (8 països per ara)

(Foto: Riga Daily Photo)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »