Koldun i Arsenium donen suport a Yulia Samoylova

Dmitry Koldun (Bielorússia 2007) i Arsenium (Moldàvia 2006) han donat suport a Yulia Samoylova davant el veto d’Ucraïna a la seva entrada al país per participar en el Festival d’Eurovisió 2017. Els dos artistes han participat junt a d’altres intèrprets en un video en què interpreten diferents fragments del ‘Flame is burning‘, la cançó amb què Rússia té previst participar a Kiev. En la gravació també hi intervenen Oleg Gazmanov, Olga Orlova, Valeria Margarida Pozoyan, Anna Shulgin, Anastasiya Kraynova, Ludmila Sokolova i Jaroslav Degtyarev. Hores d’ara, i quan tan sols falten 44 dies per a la segona semifinal d’Eurovisió 2017, en què ha de cantar Rússia, encara no hi ha una solució al nou conflicte diplomàtic entre Kiev i Moscou.

https://www.youtube.com/watch?v=sbOlaAahepk

(Foto: EBU)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »