La Red Carpet de Kiev durarà dues hores i mitja

Dues hores i mitja veient passar els artistes d’Eurovisió 2017; fent-los fotos i amb la possibilitat d’entrevistar-los. És el que preveu el Comitè Organitzador del Festival d’enguany, segons ha fet públic aquesta tarda la televisió nacional d’Ucraïna. La cerimònia tindrà llocv al palau Mariyinsky, tal com s’havia anunciat dies enrere; les delegacions aniran passant de 12 en 12 i dedicaran tres quarts d’hora als fans i a la Premsa abans no conflueixin totes al Centre d’Exposicions i de Congressos Parkovy, pròxim al palau Mariyinsky. Un cop aquí, se celebrarà la cerimònia oficial d’obertura del Festival d’Eurovisió 2017. Els artistes seran conduïts fins a la terrassa superior del centre, on s’hissaran lkes banderes de tots els països participants en el certamen mentre l’Orquestra Nacional i Acadèmica d’Instruments Tradicionals interpreta un medley de diversos temes eurovisius. Posteriorment, la mateixa orquestra acompanyarà Jamala i Ruslana en un petit concert de les dues artistes ucraïneses que han guanyat el Festival. La cerimònia serà retransmesa en directe per la televisió nacional d’Ucraïna i, via streaming, pel web del Festival. També avui s’ha fet públic que l’Eurovillage de Kiev tindrà capacitat per a 15.000 persones.

(Foto: Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »