Eurovisió no estudiarà possibles sancions a Ucraïna fins a després del Festival

El Grup de Referència del Festival d’Eurovisió estudiarà la possibilitat de sancionar Ucraïna un cop s’hagi celebrat el Festival de 2017, no pas abans. Ho ha fet públic Dave Goodman, portaveu de la Unió Europea de Radiodifusió (EBU), en una entrevista concedida a l’agència russa de notícies TASS. La directora general de l’EBU, Ingrid Deltenre, va condemnar ahir el veto d’Ucraïna a la representant russa pel fet d’haver entrat a Crimea sense haver tramitat amb Kiev el permís per accedir a la província, annexionada actualment a Rússia. Mentrestant, i també en declaracions a TASS, el representant de Bulgària, Kristian Kostov, ha lamentat el que considera la politització del Festival. Segons ell, el Certamen “és un esdeveniment musical; la música uneix persones però aquest cop estem veient just el contrari“. Kostov, que és rus de naixement, ha afegit que el que està succeint amb Yulia Samoylova, a qui coneix en persona, “és terrible i injust“.

(Foto: Green Tour Ukraine)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »