L’International Exhibition Center de Kiev comença a adaptar-se per acollir el Festival

Els primers camions amb el material que ha de servir per transformar l’International Exhibition Center (IEC) en la seu del Festival d’Eurovisió ja han arribat. De fet, ja fa un dia que els primers operaris han començat a descarregar les caixes que permetran construir les grades, l’escenari, el sostre tècnic i habilitar el Pavelló 1 en el Press Center. D’entrada, ja s’han començat a fer les primeres instal·lacions elèctriques i dels equips d’il·luminació. Aquest vespre ja s’hi han desplaçat el supervisor executiu del Festival, Jan Ola Sand, i el prodcutor executiu del certamen, Pavlo Hrytsak, per tal d’inspeccionar els treballs que s’hi estan duent a terme. El muntatge ha d’estar totalment llest el 8 d’abril. Tot i això, avui l’IEC encara ha obert les seves portes als visitants de diverses fires; demà, per exemple, acaba l’UITT, dedicada al sector del turisme. I posteriorment, encara se’n faran tres mes: aquest cap de setmana, l’International Real State i la pròxima setmana, fins a divendres, l’ExpoShoes i la Remadays, dedicada al sector de la publicitat. L’IEC va acollir al 2013 la conferència ministerial de l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació d’Europa, amb motiu de la qual es van instal·lar 34 quilòmetres de fibra òptica i més de 1000 punts de connexió a Internet per a tots els periodistes acreditats.

(Foto: Esckaz)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »