L’iranià Karim Feyzi vestirà Ruth Lorenzo a la gran final de demà

Ruth Lorenzo durant l’assaig d’aquest migdia
Canvi de vestit i, segons les primeres impressions generals, millora d’expectatives. Ruth Lorenzo no vestirà d’Anmargo, finalment. El vestit que li havien preparat no aconseguia l’efecte visual que l’artista murciana volia per a la seva posada en escena: que reflectís la llum i la seva figura es veiés envoltada d’un núvol blanc i brillant coincidint amb la part final de l’actuació. Anmargo no oferia idees per millorar l’efecte lluent que demanava Lorenzo, i a la fi, l’artista va optar per buscar alternatives. La casualitat va voler que veiés un vestit que li semblava ideal, en un aparador de la capital danesa. Dit i fet.
 
Karim Feyzi i Ruth Lorenzo es van enamorar tan sols conèixer-se a l’establiment que el dissenyador té molt a la vora del Museu del Disseny de Dinamarca. Feyzi, d’origen iranià, va muntar botiga a Copenhaguen al 1991. És especialista en vestits de núvia. I és precisament el que vestirà Ruth Lorenzo a la gala de dissabte; un vestit de núvia. Llarg, entallat; de color gris i amb una pedreria que reflectirà la llum dels focus. Al tram final de la seva actuació, Ruth Lorenzo estarà totalment envoltada de llum. Per reforçar la posada en escena del Dancing in the rain, Lorenzo actuarà amb el cabell que semblarà moll. En els primers compassos de la cançó, al fons de l’escenari es projectaran imatges d’una pluja virtual que va formant bassals al terra. I de fons, es sentirà la remor d’una pluja. La realització, a més, no prendrà ni una sola imatge de les 4 coristes per decisió personal de Ruth Lorenzo.
Després dels assajos d’avui, Ruth Lorenzo encara ocupava l’onzè lloc en les apostes dels periodistes i fans acreditats al Festival; un rànquing que encapçala l’austríaca Conchita Wurst. En les apostes de pagament, Lorenzo encara va onzena, però aquí lidera Sanna Nielsen, seguida de Wurst i, atenció!… d’Holanda!, que ha desplaçat Aram MP3 al quart lloc. L’armeni no ha parat de perdre empenta des de la seva participació en la primera semifinal de dimarts. Completen el Top 10 de les apostes de pagament el Regne Unit, Hungria, Ucraïna, Dinamarca, Grècia i Noruega. Els apostants preveuen una batacada important de Rússia, Rumania, Polònia, França i Azerbaijan. De fet, hores d’ara, Dilara Kazimova és la tercera per la cua, només pel davant de Bielorúsia i San Marino.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »