Cap sorpresa en les primeres votacions d’Ogae Andorra en el Poll 2017

SEMIFINAL 1No hi ha hagut sorpreses en els vots que els socis d’Ogae Andorra han emès en l’Ogae Poll de 2017. El període per valorar els participants de les dues semis de Kiev’17 va finalitzar ahir a les 22.00h. Seguint el model del Festival, no s’ha fet públic l’ordre en què han quedat classificats els 20 països que passen a la gran Final, que serà valorada pels membres del Club aquest pròxim dissabte 22 d’abril. La votació es farà en el transcurs d’una trobada que tindrà lloc a partir de les 14.00h al Casal Lambda de Barcelona, on també s’aprofitarà per fer la renovació de càrrecs del Club. Els classificats en la primera semi són Azerbaidjan, Austràlia, Bèlgica, Grècia, Islàndia, Letònia, Montenegro, Portugal, Suècia i Xipre. El desè ha passat amb 161 punts. L’onzena ha estat Finlàndia, amb 154 punts, seguida de Moldàvia, amb 153. Les dues últimes han estat Eslovènia (99) i Geòrgia (95) Els classificats de la segona semi han estat Àustria, Bulgària, Dinamarca, Estònia, Hongria, Israel, Irlanda, Macedònia, Noruega i Suïssa. El desè país ha passat amb 156 punts. L’onzena ha estat Sèrbia amb 151 punts, seguida de Bielorússia amb 145 i els Països Baixos amb 143. Les darreres han estat malta (100), Rússia (99; que els socis han pogut votar ja que la seva retirada no es va confirmar fins ahir) i Lituània (71) De moment, ja han fet públics els seus vots 9 clubs d’Ogae. Itàlia, que ha rebut 7 dotzes, un deu i 1 vuit, encapçala la classificació amb 102 punts, seguida de Bèlgica amb 75 i Suècia, en tercer lloc, amb 66. Completen el Top 5 França amb 56 i Estònia amb 55. Espanya és un dels 20 països que encara no han rebut ni un sol vot, junt a Grècia, Ucraïna, Holanda, Irlanda i Islàndia, entre d’altres-

(Imatge: Ogae Andorra)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »