L’equip d’Espinosa rep l’aval dels socis i prorroga un parell d’anys el seu mandat a OGAE Andorra

Esteban Espinosa va ser reescollit ahir per unanimitat com a president d’OGAE Andorra en el trancurs de l’assemblea que l’entitat va fer al Casal Lambda de Barcelona. El seu equip directiu prorroga d’aquesta manera un parell d’anys més el seu mandat, i ho farà amb un parell de noves incorporacions: Raúl Salvachúa, que substitueix Jordi Martí en la Tresoreria, i Jordi Colobran, que col·laborarà amb Rubén Morcillo en el management de les xarxes socials de l’entitat. El vicepresident i secretari del club continuarà sent José Manuel Torregrosa. En l’assemblea d’ahir també es varen acabar d’emetre els vots d’OGAE Andorra per a l’OGAE Poll 2017. Els resultats es faran públic el pròxim diumenge 30 d’abril. També es va aprovar mantenir la quota d’associat per a l’exercici 2018.

(Foto: OGAE Andorra)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »