Els fans regalen a Ruth Lorenzo un bany d’estima a Copenhaguen

Els fans han get un bany de masses a Ruth Lorenzo
Des dels EUA a Dinamarca seguint Ruth Lorenzo

Els fans han fet avui a Ruth Lorenzo el regal que segurament més aprecia l’artista de tota la seva tribu de seguidors. En el tradicional passeig que cada representant espanyol fa pel centre de la ciutat-seu per deixar-se estimar pels fans, la murciana ha rebut l’estima de més de 50 enfervorits seguidors que l’esperaven a Amargetorv, a tocar de la principal artèria comercial de Copenhaguen. Ruth Lorenzo els ha demanat que l’envoltessin i es fotografiessin tots junts per passar a la posteritat: el seu mànager penjava pocs minuts després la instantània a les xarxes socials. La representant espanyola els ha demanat que repetissin; que alcessin tots junts les mans i saludessin a càmera. Després s’ha fotografiat amb els fans un per un, de dos en dos; per torns. Les seves coristes, ben a la vora, també es deixaven estimar pels fans, principalment espanyols, tot i que n’hi havia alguns que no ho eren, com per exemple un de molt peculiar; un nord-americà que duia una rojigualda com a capa i el barret d’un paraigua al cap. Les càmeres de TVE no han perdut l’ocasió i l’han entrevistat per als reportatges de seguiment de Ruth Lorenzo que estan fent aquests dies a Dinamarca.

 

Tres de les coristes avui a Amargetorv

Prèviament, la cantant murciana havia cantat la tornada del Dancing in the rain sobre l’escenari del Village, en ple cor d’Stroget, la via més comercial de la ciutat. Per no cremar la veu, ha saludat els fans, ha tingut un record per als britànics que també l’havien anat a rebre, i després ha deixat les seves coristes soletes dalt de l’escenari per fer uns gorgoritos. Poca cosa més; Lorenzo ha tornat a sortir, ha saludat de nou als fans i s’ha acomiadat de tots ells amb un castizo ‘¡os quiero!‘. L’artista està del tot recperada de l’espisodi d’estrés que va patir ara fa uns dies. L’Eurobloc ha pogut constatar que, actualment, l’únic problema físic que l’afecta són unes petites feridetes als peus per culpa d’unes sabates. Res més!. Poca estona després del passeig pel centre de la ciutat, alguns fans muntaven al vaixell gratuït que connecta el pintoresc Nyhavn amb el B&W Hallerne per assistir al segon assaig general de la primera semifinal. Una cita que no s’ha volgut perdre Verka Serducka, l’emblemàtica representant d’Ucraïna de 2007, que ha arribat accompanyada de la seva mare. Ah!, això sí, vestida amb la seva famosa roba que va dur al Festival però, en aquest cas, tota blanca. Estel al cap inclòs!. Demà… tocarà comentar alguna cosa del B&W Hallerne…. Ufffff……!

Verka Serducka i la seva mare, a l’entrada del B&W Hallerne abans del segon assaigLeave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »