Ruth Lorenzo ja és a Copenhaguen

Ruth Lorenzo amb Sandra Borrego, Awinnie Mybaby, Alana Sinkëy i Mey Green
Totalment recuperada i amb ganes de competir per la victòria. Això és el que ha destacat l’artista aquest matí, poc abans d’enlairar-se cap a la capital danesa, on ha arribat a primera hora de la tarda. Lorenzo té previst el primer assaig sobre l’escenari del B&W Hallerne demà a les 14.10h. A la tarda, assistirà a la gala de benvinguda que oferirà l’Ajuntament de Copenhaguen a totes les delegacions participants en el Festival.
 
Ruth Lorenzo va descansar tot el dia 1 de maig a la platja, a Calblanque (Cartagena); totalment desconnectada del telèfon. A l’endemà, tornava a Múrcia, on va haver de signar els singles del seu Dancing in the rain en un centre comercial de la ciutat. Després, tornava a Madrid, on aquest matí ha viatjat amb la resta de la delegació espanyola a Dinamarca. En ella hi havia les 4 coristes que acompanyaran Lorenzo a l’escenari; Mey Green, Sandra Borrego, Awinnie Mybaby i Alana Sinkëy.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »