Ruth Lorenzo, totalment recuperada, a un sol dia de viatjar a Copenhaguen

Totalment recuperada, i sense haver estat mai hospitalitzada per l’episodi d’estrès que va patir a finals de la setmana passada, Ruth Lorenzo s’ha deixat veure al llarg del dia d’avui per la seva ciutat natal, Múrcia. Al matí, ha atès durant una estona la trucada que li feia en directe l’emissora Metrópolis FM, on l’artista ha explicat que va aprofitar el Primer de Maig per relaxar-se a la vora del mar a Calblanque (Cartagena). Lorenzo també ha explicat que el vestit que lluïrà durant la seva actuació a Dinamarca reflectirà la llum de manera que, a les pantalles de televisió, crearà l’efecte de les gotes d’aigua a la llum del sol. El vestit li ha dissenyat Ana Amargo, que també es va encarregar de fer la roba que va lluir Pastora Soler a Bakú. 
Cues avui a Múrcia per aconseguir una signatura de Ruth Lorenzo
Ja a la tarda, l’artista ha signat exemplars del seu single en un centre comercial de la ciutat, després de passar per la perruqueria. L’esperaven centenars de fans fent cua, tal com es mostra en les fotografies que ens ha fet arribar Mateo Rivas, col·laborador de Metrópolis FM. Lorenzo té previst viatjar properament a Madrid on demà té el vol cap a Copenhaguen. El seu primer assaig al B&W Hallerne serà diumenge a les 14.10h. A les 18.00h, assistirà a la recepció oficial que les autoritats daneses ofereixen a totes les delegacions a la seu de l’Ajuntament de la capital, i a les 23.00h, cantarà a l’Eurodisco, que s’ha muntat al club Vega. Dilluns a les 17.45h, Ruth Lorenzo actuarà al Village, la zona de paradetes, escenaris i videowalls que ha muntat l’Ajuntament de Copenhaguen perquè tots els locals puguin vibrar amb el Festival fins al proper dissabte dia 10. Mitja hora després de la seva actuació, l’artista atendrà els fans a Amargertorv, a una plaça molt propera al Village en ple centre de la ciutat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »