Primera trobada entre l’RTP i el Grup de Referència d’Eurovisió

Primera trobada estrictament informativa entre la cadena portuguesa RTP i el Grup de Referència del Festival d’Eurovisó, a Ginebra. La reunió ha servit per establir la primera presa de contacte entre l’òrgan de govern del Certamen i la televisió que ha d’organitzar la pròxima edició del Concurs. L’RTP ha explicat que encara no s’ha triat una seu definitiva, que hi ha més d’una candidata i que tampoc no s’han escollit les dates definitives del Festival de 2018. D’altra banda, el Grup de Referència ha fet mutis respecte la possibilitat que Eurovisió sancioni Ucraïna i Rússia pel cas Yulia Samoylova. Segons Oikotimes, si el Channel 1 rus és finalment sancionat per no haver assistir a la trobada de caps de delegació abans de Kiev’17, hauria de ser l’RTR qui es fes càrrec d’organitzar la candidatura d’aquest país de cara a l’edició de l’any que ve; això, sempre segons el web grec, afavoriria un possible retorn de Sergey Lazarev al Festival, ja que l’artista té contracte en exclussiva amb aquesta cadena.

(Foto: EBU)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »