Susanne i Pernille Georgi faran una gira de concerts a Suècia i Dinamarca al llarg de juliol

Susanne i Pernille Georgi faran una gira de concerts per Suècia i Dinamarca al llarg del pròxim mes de juliol. El duo de germanes, conegut internacionalment com les Me & My, començaran la gira el dia 8 a Estocolm. Una setmana més tard, el dia 15, actuaran a Göteborg. El 20 de juliol faran parada a Dinamarca, on tenen previst actuar al Samso Festival que comptarà amb la presència d’Ida Corr, entre d’altres artistes. Susanne i Pernille Georgi formen part de la secció ‘Ens encanten els 90‘ d’aquest Festival, on compartiran escenari amb Twenty 4 Seven entre d’altres figures d’aquella dècada. La gira de les artistes continuarà a Kalmar (Suècia) el 22 de juliol i té programat, per ara, el punt final a Malmö el 29 de juliol.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »