Ucraïna investiga el contracte per a la instal·lació de les grades de Kiev’17

Les autoritats ucraïneses han començat a investigar l’adjudicació del contracte per a la instal·lació de les grades del Festival d’Eurovisió 2017 a l’empresa Artmaks Engineering. El concurs l’havia guanyat la companyia alemanya Nüssli LTD, però Pavlo Hrytsak, abans de dimitir com a director general de la cadena de televisió UA:PBC, va decidir no signar el contracte amb aquesta companyia i adjudicar els treballs a la ucraïnesa Artmaks. A part de saber si s’ha incomplert el resultat del concurs públic d’adjudicació dels treballs per a la instal·lació de les grades, la investigació també se centra a determinar si Hrytsak va afavorir Artmaks Engineering, companyia amb qui la seva empresa particular, Euromedia, col·laborava habitualment abans de què el directiu accedís al càrrec de director general de la televisió nacional. Una de les darrers empreses conjuntes varen tenir lloc al 2013, amb la preparació de l’Eurojúnior d’aquell any, celebrat també a Kiev. El cas se suma al procés iniciat per la cadena UA:PBC contra la xarxa Eurovisió perquè encara no li han retornat el dipòsit de 15 milions d’euros dipositat en un banc suís com a garantia que acabarien fent-se càrrec de l’organització del Festival del passat mes de maig a Kiev.

(Foto: esctoday)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »