Salvador Sobral: “Si em tiro un pet, vull veure què feu!”

Em fa l’efecte que piquen de mans a qualsevol cosa que faci. Si em tiro un pet, vull veure què feu!“. Són paraules de Salvador Sobral adreçades als 14.000 espectadors que dimarts omplien el MEO Arena de Lisboa en el concert ‘Juntos por todos‘, organitzat per recollir fons per a les víctimes de l’incendi de Pedrógão Grande. Entre el públic es va escoltar algun xiulet i la frase ha creat tanta pol·lèmica a la la Xarxa que el recent guanyador del Festival d’Eurovisió va haver de demanar disculpes a l’endemà del concert a través del seu perfil de Facebook. L’artista va escriure que “sempre he parlat dos cops abans de pensar. Aquesta característica meva té la seva part bona i també la dolenta. Ahir, malauradament, reconec que vaig ser força inoportú (…) Demano disculpes si vaig ofendre algú, sincerament. No era la meva intenció“. Salvador Sobral va ser l’encarregat de fer la cloenda del concert, on hi varen prendre part fins a 25 artistes, entre els quals hi havia la seva germana Luísa, Carminho i Rui Veloso. En total, es varen recaptar 1,15 milions d’euros per a les famílies afectades per l’incendi, que ha destruít milers d’hectàrees. La gala va ser retransmesa per ràdio i per tres cadenes de televisió; una d’elles, l’RTP. Salvador Sobral va interpretar “A case of you“, de Joni Mitchell, i l'”Amar pelos dois” amb què es va imposar el passat mes de maig a Kiev.

https://www.youtube.com/watch?v=9hPGIN0XfFc

(Foto: Fórmula TV)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »