Raúl, Jorge González i La Dama formaran part del jurat de RTVE

 
Raúl, La Dama i Jorge González, membres del jurat espanyol
Tres dels rivals de Ruth Lorenzo en la preselecció espanyola formaran part del jurat espanyol de TVE en la propera edició del Festival d’Eurovisió; Raúl, Jorge González i La Dama. Ho ha fet públic aquest migdia l’Ens. Completaran el jurat d’experts els compositors Kiko Rodríguez i Leticia Fuentes, integrants del dúo de música dance Let-Ice. Com a reserva, RTVE ha nomenat el compositor José Miguel Díez, que ha treballat per Chayanne, entre d’altres artistes. Enguany, Espanya votarà en la primera semifinal del Concurs, on paticipa la major part de les cançons millor situades en les apostes de pagament den aquesta edició; Armènia, Suècia, Azerbaijan, Bèlgica i Ucraïna. Leticia Fuentes ha participat en el Join the party the Juan Magan, mentre que Kiko Rodríguez ha estat corista de Miguel Bosé i Ana Torroja, i ha composat temes per a Chenoa, Beth, Soraya i Jorge González, entre d’altres. Rodríguez i Fuentes van composar junt a Bruno Nicolás i María José Fernández el tema Aunque se acabe el mundo, amb què Jorge González va intentar representar Espanya a Copenhaguen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »