Noemí Galera dirigirà l’Acadèmia d’OT

Noemí Galera serà la directora de l’Acadèmia d’OT. Galera ha estat responsable de castings de diversos programes, com ara el Lluvia d’Estrellas d’Antena 3, l’Amor a Primera Vista de TV3 i l’especial amb què TVE triava els seus representants a l’Eurojúnior. En la primera etapa d’OT, quan el talent show s’emetia per la cadena pública, Noemí Galera era la responsable de seleccionar els temes que els concursants hauria de cantar en cadascuna de les gales. Després, quan el programa es va emetre a Telecinco, va formar part del Jurat d’experts en un total de cinc edicions. Galera també va participar en el documental ‘OT. El Reencuentro‘, que commemorava els 15 anys del naixement del show, i va codirigir l’especial dedicat a Ramón, un cop escollit per representar Espanya al Festival de 2004, i l’Objetivo Eurovisión d’aquell mateix any. D’altra banda, avui també s’ha sabut que un dels professors de l’Acadèmia d’OT serà Manu Guix. Tant ell com la resta dels seus companys podran salvar un dels quatre concursants nominats. Avui finalitzen a Madrid els castings per a aquesta nova edició del programa, després dels que ja s’han fet a Barcelona, València, Ciutat de Mallorca, Sevilla, Bilbao, Santiago de Compostela, Las Palmas de Gran Canaria i Granada.

(Foto: Antena 3)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »