El Govern de Turquia nega que el país torni al Festival d’Eurovisió

Ja és oficial; Turquia no participarà al Festival d’Eurovisió 2018. Segons avança el web Eurovoix, ho ha dit avui mateix Bekir Bozdag, primer ministre turc, en el transcurs d’un esmorzar amb periodistes. “No hi ha res d’això“, ha declarat davant els rumors que en les darreres setmanes apuntaven que Turquia podia ser present a Lisboa el pròxim mes de maig. Sertab Erener, la guanyadora del Festival de 2003, va ser la primera a obrir la caixa dels trons, en declarar en un video publicat al seu perfil oficial d’Instagram, que desitjava sort als representants turcs de l’any que ve. Dies més tard, el grup maNga van fer un piulet a Twitter on posaven entre interrogants la paraula “Eurovisió“. La comunitat eurofan va voler veure-hi un anunci de què serien ells els encarregats de representar Turquia al Festival, després de set anys d’absència. Altres mitjans, com l’espanyol Bluper, ja donaven per feta notícia, basant-se en informacions publicades a l’NTV turca.

(Foto: Nediyor)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »