Eurovisió assegura que Rússia també ha estat sancionada pel cas Samoylova

Rússia també ha estat sancionada pel cas Samoylova, però Eurovisió es nega a fer públics més detalls sobre la mesura. En una entrevista a Billboard.com, Frank-Dieter Freiling, president del Grup de Referència d’Eurovisió, ha confessat que la delegació russa també ha estat sancionada per la seva renúncia a participar a Kiev’17 i per l’absència injustificada a la reunió dels Caps de Delegació a Ginebra, poques setmanes abans del Festival celebrat el passat mes de maig a Ucraïna. La televisió organitzadora dela darrera edició del Concurs ha estat multada amb 200.000€, segons la premsa d’Ucraïna, pels endarreriments en l’organització del certamen i pel veto a l’entrada de Yulia Samoylova, que havia estat escollida per representar Rússia. Hores després de l’anunci de la seva tria, el Govern d’Ucraïna feia públic que prohibiria l’entrada de l’artista tan bon punt aterrés a Kiev, perquè la cantant havia entrat de manera ilegal a Crimea.

(Foto: Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »