L’Opening Party de Lisboa es farà a la Rua Augusta diumenge 29 d’abril

L’Opening Party de Lisboa 2018 es farà diumenge 29 d’abril; els artistes desfilaran per la Rua Augusta, que connecta la plaça coneguda popularment com a Rossio amb la Praça do Comércio, que és on s’instal·larà l’Eurovillage del Festival, amb pantalles gegants, escenari i stands de marxandatge i restauració. Són les primeres aproximacions que ha fet l’RTP, la cadena pública de televisió portuguesa, sobre l’edició del Festival de 2018. Segons les mateixes fonts, el centre de premsa s’instal·larà en els pavellons de la Fira de Lisboa, annexos al MEO Arena, on se celebraran tots els concerts de la gala. L’Euroclub s’ubicarà a la riba del riu Tajo, tot i que encara se’n desconeixen els detalls; si serà una discoteca com la d’Estocolm 2016, en mòduls desmuntables, o s’habilitarà en un local ja existent. Lisboa calcula una despesa de 20 milions d’euros, per organitzar el Festival, i una beneficis de 25, amb una afluència aproximada de 27.000 fans d’arreu d’Europa. L’Ajuntament de Lisboa, la Cambra de Comerç i l’Oficina de Turisme de la capital portuguesa cofinançaran l’esdeveniment, junt a una taxa turística que s’aplicarà de nou. El pròxim mes de gener és previst que es facin públics el logo i l’slogan del certamen, que encara busca presentadors. Suzy, la representant portuguesa de 2014, ja s’ha ofert per ser una de les amfitriones del show.

(Foto: Lisbon Lux)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »