Austràlia participarà a Lisboa’18

La cadena pública de televisió SBS ha confirmat avui dijous que Austràlia tornarà a participar al Festival d’Eurovisió i serà present a Lisboa’18. Serà el quart cop que els oceànics prenguin part en el popular Concurs europeu, després del seu debut a Viena l’any 2015, amb Guy Sebastian. D’aquesta manera, s’esvaeixen els dubtes generats sobre la possible renúncia d’Austràlia després que s’hagi posat en marxa el Festival d’Eurovisió Àsia, que encara no té data ni seu però que recentment ha estrenat pàgina web. Segons l’SBS, l’afició que hi ha a Austràlia per Eurovisió “continua creixent“, raó per la qual han acceptat la invitació que la Unió Europea de Radiodifusió els ha fet per ser presents a Lisboa el pròxim mes de maig. Un cop més, els encarregats de retransmetre el Festival per als espectadors australians seran Joel Creasey i Myf Warhurst.

(Foto: News.com.au)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »