Txarango representarà Andorra a l’Ogae Song Contest amb “Una lluna a l’aigua”

Txarango2Txarango representarà Andorra en la 32ª edició de l’Ogae Song Conest 2017 amb el tema ‘Una lluna a l’aigua‘. Ha estat el tema escollit pels socis del club nacional d’Ogae, que havien proposat fins a 15 candidates per al concurs, que enguany organitza Espanya, després de la victòria aconseguida l’any passat pel barceloní Álvaro Soler amb ‘Sofía‘. Txarango, un dels grups més populars del panorama musical català actual, va néixer al 2010 arran d’una maqueta autoeditada, que contenia un parell de temes, i que varen batejar amb el nom de ‘Benvinguts a Clownia‘. Al 2012 publicaven amb Discmedi el ‘Benvinguts al llarg viatge‘; ja aleshores, la seva popularitat era tan gran que TV3 els convidava a participar en el Disc de la Marató, amb el tema ‘Som persones‘. ‘Una lluna a l’aigua‘ és un tema d’amor passional; “no vull veure’t, vull mirar-te; no vull imaginar-te, vull sentir-te; vull compartir tot això que sents; no vull tenir-te a tu, vull, amb tu, tenir el temps!“, diu la lletra.

L’Ogae Song Contest 2018 comptarà amb un total de 28 partcipants, entre els quals hi haurà diversos exparticipants del Festival d’Eurovisió, com ara el rus Sergey Lazarev, que competeix amb el tema ‘Ideal world‘. També s’ha escollit l’australiana Dami Im, amb ‘Fighting for love‘ i la maltesa Ira Losco, que concursa a duo amb Shyli amb el tema ‘Oh my God‘. L’armènia Sirusho també ha estat escollida pels socis del seu club nacional de fans. L’artista, a duo amb Sebu, lluitarà per la victòria amb el seu tema ‘Vuy Arman‘. Bèlgica estarà representada per Urban Trad amb ‘Devant toi‘ i la Txèquia amb Marta Jandová i el seu tema ‘Školíš mě‘. Ogae Espanya, organitzadora del certamen, estarà representada per Fangoria i la seva darrera producció musical, titulada ‘Espectacular‘. Magnus Carlsson, exmembre de la banda Alcazar, ha estat escollit per defensar Ogae Suècia, amb ‘Ge mig sommar‘. Altres cares coneguda competiran per la victòria, com ara Tiziano Ferro a duo amb Carmen Consoli, que representaran Itàlia amb ‘If conforto‘. Mariza serà la veu de Portugal amb el tema ‘Livre‘, que interpreta junt a Mastiksoul. Les votacions es podran emetre fins a finals del pròxim mes de setembre i els guanyadors s’anuciaran uns dies més tard, ja a l’octubre.

(Foto: Surtdecasa.cat)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »