RTVE confirma la seva assistència a Lisboa’18

RTVE ha informat oficialment a la Unió Europea de Radiodifusió que participarà a Lisboa’18. Amb la presència d’Espanya són ja 32 els països que han confirmat la seva assistència al Festival que, per primer cop a la història, se celebrarà a Portugal. Encara han de fer-ho dos dels Big 5, Itàlia i el Regne Unit. TVE, de moment, encara no s’ha pronunciat sobre quin sistema escollirà per triar el seu representant a la capital portuguesa. Segons s’havia especulat mesos enrere, la reedició d’Operación Triunfo podria ser la plataforma d’on sortís el relleu de Manel Navarro en el popular concurs europeu de la cançó. La xarxa Eurovisió espera reunir al voltant de 40 països a Lisboa. D’altra banda, totes les cançons publicades a partir d’ahir divendres, ja poden ser escollides per participar al Festival.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »