Jan Ola Sand assegura que el Festival continuarà experimentant nous canvis

No n’ha precisat cap ni quan seran, però mentre duri el seu mandat, com a productor executiu del certamen, el Festival d’Eurovisió continuarà experimentant nous canvis. Ho ha assegurat Jan Ola Sand en una entrevista al web d’Eurovision Fan House, on l’executiu noruec explica que “el potencial d’Eurovisió encara no s’ha assolit del tot perquè encara ens queda molt per fer“, precisant, tot i això, que les modificacions “s’han de fer pas a pas“. Durant l’entrevista, Sand comenta que la darrera innovació aprovada, el nou sistema de votació introduït al 2016, va ser testada durant anys abans no s’implementés a Estocolm. L’executiu assegura que la intenció del seu equip era garantir el suspens fins al darrer minut del concurs; “és com hauria de ser la televisió; emoció tota l’estona i fins al final“, assegura.

(Foto: eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »