TVE considera que els resultats d’Eurovisió “són impredictibles”

Els resultats a Eurovisió són impredictibles“, “no hi ha receptes màgiques” per aconseguir una bona classificació en el certamen. És el que ha declarat avui al Congrés de Diputats José Antonio Sánchez, president de RTVE, a la pregunta que li ha fet Ricardo Sixto, de Compromís. Per això, Sánchez ha afegit que la prioritat de TVE és “aconseguir una actuació de qualitat“, en el certamen. Per al president de la corporació pública, l’actual sistema de votació del Festival d’Eurovisió “no premia únicament la qualitat” de les propostes presentades, tot i que ha reconegut que el més important, per a ell, és “establir un sistema pel qual puguem aconseguir una bona posició en un futur immediat“, al Festival.

Sánchez també ha dit que la despesa generada per l’allotjament de la delegació espanyola a Kiev va ser de 43.350 euros. En total, 10 dies per a 22 persones, en què també hi havia tres redactors, tres càmeres, un estilista, un director artístic i el seu ajudant. El president de RTVE també ha fet públic que enguany, el dia de la gran Final que va guanyar el portuguès Salvador Sobral, TVE va rebre 55.163 trucades; 13.000 més que en l’edició de 2016. Sánchez també ha reconegut que el preu per votar en el show “sempre han estat, en general, més alts a Espanya que en la majoria de països europeus“; segons Ricardo Sixto, votar des d’aquí costa un 700% més que no pas fer-ho a Alemanya. Segons José Antonio Sánchez, les tarifes per votar “es basen en preus de mercats d’operacions telefòniques a cada país“; per tant, no les estableix RTVE.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »