Austràlia, amb Dami Im, guanya l’Ogae Song Contest

Austràlia ha guanyat l’Ogae Song Contest 2017. Els oceànics estaven representats per Dami Im amb el tema ‘Fighting for love‘, que ha rebut 232 punts. En segon lloc ha quedat el Regne Unit amb 207. Els britànics, enguany, concursaven amb ‘Rockabye‘, un dels temes que més han sonat aquest estiu, interpretat per Clean Bandit ft. Sean Paul & Anne Marie. En tercer lloc, amb 195 punts, ha finalitzat Irlanda, que participava amb el ‘Raging‘ de Kygo ft. Kodaline. El Top 5 l’han completat el rus Sergey Lazarev (127 punts amb ‘Ideal World‘) i la portuguesa Mariza, que junt a Mastiksoul defensava ‘Livre‘, que ha acumulat un total de 100 punts. Espanya, l’organitzadora del certamen, ha acabat vuitena amb 81 punts. La representava Fangoria amb el tema ‘Espectacular‘. Andorra, que aquest cop participava amb el tema ‘Una lluna a l’aigua‘ de Txarango, ha sumat únicament 5 punts, que ha rebut de Macedònia (1) i Txèquia (4). D’aquesta manera, Andorra ha acabat el el 25è lloc del certamen, superant Sèrbia i Malta, que ha rebut només 4 punts, i Noruega, última amb un nul points.

En aquest enllaç podreu seguir les votacions de l’Ogae Song Contest 2017, organitzat per Espanya:

Videoclip del tema guanyador, ‘Fighting for love‘, de Dami Im:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »