Ruth Lorenzo; estrès i res més!

Lorenzo després de la roda de premsa d’ahir a Madrid

Agotament i descans. Ras i curt. A tan sols 11 dies del Festival, Ruth Lorenzo ha hagut de sortir al pas aquest migdia d’algunes informacions publicades sense contrastar la la xarxa que afirmaven que l’artista estava ingressada en un centre sanitari. Segons ha explicat Lorenzo aquest migdia a TVE, l’únic que té és estress per sobrecàrrega de treball. L’Eurobloc ha confirmat que els metges que l’atenen tan sols li han recomanat descans i bons hàbits alimentaris per agafar forces; única fórmula per fer front el volum de feina d’aquests darrers dies, en què la murciana ha compaginat assajos, proves de vestuari, entrevistes i viatges a Londres, Amsterdarm i Viena per participar en uns concerts i promocionar la seva candidatura. Lorenzo mai no ha estat hospitalitzada per aquest episodi, segons fonts consultades per aquest bloc. L’artista continua amb la major part de l’agenda prevista a dia d’avui, tot i que ha hagut de cancel-lar algunes actuacions per aconseguir el màxim de repòs que li han aconsellat. Així, avui a les 18h signarà discos en un centre comercial de Madrid i divendres ho farà, al matí, a Múrcia. Aquell mateix dia té programada una entrevista amb una emissora local.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »