El representant espanyol a Lisboa’18 sortirà d’OT

L’èxit del programa i els valors que representa han convençut RTVE“; són els motius pels quals Espanya triarà el seu pròxim representant al Festival d’Eurovisió d’entre els concursants de la nova edició d’Operación Triunfo. Ho va anunciar ahir Robert Leal en el transcurs de la sisena gala del programa, que emet cada dilluns La 1 de TVE. Segons explica l’Ens públic a través del seu web, OT “genera ilusió entre els espectadors i seguidors del Festival“. A més, el veterà talent show fomenta valors d’esforç i formació, aposta per nous intèrprets i descobreix el talent de joves valors“. TVE també ha tingut en compte la popularitat d’OT, constatable a les xarxes socials, la qual cosa ha generat “vincle emocional amb l’audiència“, que no només coneix els concursants sinó que és testimoni del seu període d’aprenentatge. L’emissió de la gala d’ahir dilluns va aconseguir el 17,8% de quota de pantalla amb 2,138.000 espectadors, essent el segon programa més vist de la televisió convencional, per darrere del capítol de la sèrie “La que se avecina” de Telecinco. El programa d’ahir va confirmar la tenedència a l’alça del format, que no ha deixat d’aconseguir més espectadors des de la segona gala. La d’anit va ser la segona emissió amb més espectadors des del debut del show el passat 23 d’octubre, dia en què es va aconseguir el rècord d’espectadors (2,6 milions), encara no superat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »