Àustria tria internament Cesar Sampson per a Lisboa

Cesar Sampson representarà Àustria al Festival d’Eurovisió 2018. Ho ha anunciat aquest matí la cadena pública austríaca a través del programa de ràdio “Ö3-Wecker“. No serà el primer cop que l’artista participi a Eurovisió; enguany i al 2016 va ser part dels corus dels búlgars Kristian Kostov i Polina Genova respectivament. Sampson, a més, serà un dels autors del tema amb què defensi Àustria l’any que ve a Portugal com a membre del grup Symphonix International. La cadena ORF els ha demanat que s’encarreguin de la tria de la cançó, que serà presentada el pròxim mes de febrer. La banda ja va composar el ‘Dance alone‘ de Jana Burceska amb què Macedònia va participar al Festival de Kiev’17. També van formar part de l’equip que va treballar la peça de Sèrbia el passat mes de maig a Ucraïna. Sampson, de 34 anys, també canta amb la banda Electric Church i ha col·laborat en altres projectes de l’ORF.

(Foto: M-management)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »