Salvador Sobral, operat amb èxit d’un transplantament de cor

L’0peració ha anat bé i ara Salvador Sobral és a cures intensives“. Així resumia en l’informatiu d’ahir la Televisão Independente (TVI) la informació sobre el transplantament de cor a què divendres va ser sotmès el darrer guanyador del Festival d’Eurovisió. Sobral es troba hospitalitzat a l’Hospital de Santa Cruz de Lisboa a l’espera que el seu cos accepti el nou cor després de tres mesos exactes ingressat, totalment retirat de l’escena pública, monitoritzat i a l’espera d’un donant apte. L’equip mèdic que l’atén va explicar en una roda de premsa que Sobral es troba “molt animat i predisposat” tot just després de la intervenció. Miguel Abecasis, el cirurgià que el va intervenir, ha assegurat que des de l’operació, l’intèrpret “ha anat evolucionant bé. Estava molt ben preparat; és un jove que havia entès les dificultats d’aquest tipus d’intervencions“, explicava. Segons el cirurgià, Salvador Sobral li va desitjar sort tot just abans de la intervenció i, en to de broma, li va preguntar si se sentia en forma per operar-lo. L’artista també va demanar que li deixessin escoltar música clàssica abans d’entrar a quiròfan. La recuperació de Sobral serà “llarga” però si tot va bé, “podrà dur una vida completament normal“.

(Foto: El País)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »