Jessica Mauboy representarà Austràlia a Lisboa

Jessica Mauboy representarà Austràlia al Festival d’Eurovisió 2018. Ho ha anunciat avui la cadena pública de televisió d’aquell país, l’SBS. Mauboy va actuar fora de concurs en l’interval act de Copenhaguen’14 després que la xarxa Eurovisió convidés Austràlia a fer acte de presència en el Festival, com a reconeixement als anys que el certamen és retransmès en aquell país. Aleshores, l’artista va interpretar el tema “Sea of flags“. Enguany, Jessica Mauboy ja va declarar en una entrevista que acceptaria sense cap mena de dubtes representar Austràlia en el show. Després de fer-se pública la notícia, Mauboy ha comentat a través de les xarxes socials que està “orgullosa i una mica nerviosa, principalment per l’estrès i pel vestuari“. Segons es desprèn de les primeres paraules de la cap de delegació d’Austràlia al Festival, encara no s’ha triat cap tema per a Lisboa’18, però la intenció és treballar un número que s’adigui amb l’estil de “diva galàctica” de la intèrpret. Jessica Mauboy, de 28 anys, va saltar a la fama al 2006 en participar en la quarta edició de l’Australian Idol, on va arribar a la final. Després de formar part del grup Young Divas, va publicar el seu primer treball en solitari al 2008, titolat ‘Been waiting‘, que va aconseguir ser Disc de Platí.

(Foto: The Harbour Agency)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »